Med zimskimi počitnicami otroci in mladi v Celju športajo brezplačno

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Prihodnji teden imajo otroci naše regije zimske počitnice. Mestna občina Celje in Športna zveza Celje sta tradicionalno pripravili program brezplačnih športnih aktivnosti za otroke in mlade.

Od 28. februarja do vključno 4. marca celjskim otrokom, osnovnošolski in srednješolski mladini ter študentom omogočamo brezplačno udeležbo v različnih športnih aktivnostih v športnih objektih Mestne občine Celje.

Otroci in mladi bodo lahko brezplačno drsali na drsališču v Mestnem parku, igrali namizni tenis na Osnovni šoli Ljubečna, plezali v Plezalnem centru Celje, igrali badminton v Badminton centru Celje, se preizkusili v borilnih športih v dvorani Zlatorog, kegljali na Kegljišču Golovec in plesali v Plesnem klubu Flamenco.

Brezplačne športne programe Mestna občine Celje in Športna zveza Celje pripravljata v sodelovanju s Fundacijo za šport in Zavodom za šport RS Planica.

Tudi sicer bodo v Celju počitnice polne nepozabnih doživetij. Informacije so zbrane tukaj: Zimske počitnice v mestu grofov – Visit Celje

Kontakt

Zadnji prispevki