Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Spoštovani bralci in obiskovalci knjižnice,

zaradi porasta obolelih s koronavirusom v zadnjih dneh smo se odločili, da jutri, v petek, 13. marca Osrednjo knjižnico Celje (vključno z enotami Štore, Dobrna, Šmartno in Vojnik) ZAPREMO. Vsi oddelki knjižnice bodo ostali zaprti do konca meseca.

To pomeni, da izposoja in vračilo gradiva v tem času ne bosta možna. Prav tako bodo od danes dalje onemogočena naročila in rezervacije gradiv. Tisti, ki ste že prejeli obvestilo, da vas rezervirano gradivo čaka v knjižnici, ga lahko dvignete danes do 19. ure v Celju in v krajevnih enotah, ki danes še obratujejo po urniku. Sicer vas bo to gradivo počakalo v knjižnici, ko bo ta ponovno odprla svoja vrata. Prav tako vas obveščamo, da za vaše izposojeno gradivo ne bo tekla zamudnina, tudi obstoječa naročila in rezervacije ne bodo potekla. Zaradi zaprtja knjižnice, pri vas ne bodo nastali nobeni stroški.

Ne želimo pa si, da bi v teh negotovih dneh ostali brez prostočasnega ali študijskega branja, zato vas vabimo, da obiščete spletni portal BIBLOS, kjer si lahko zelo enostavno izposodite e-knjige, danes smo za vas celo dokupili precej novih naslovov, ki vam bodo zagotovo všeč. Poleg BIBLOSA vam je na voljo tudi E-knjižnica s spletnimi časopisi in bazami podatkov s številnimi vsebinami. Če bi imeli z dostopom ali namestitvijo kakšne zaplete, nas pokličite na 03 426 17 14 vsak dan med 10. in 17. uro. Z veseljem vam bomo pomagali!

Za vse splošne informacije sta za vas na voljo dve telefonski številki: 03 426 17 17 ali 03 426 17 16.  

Tiste, ki boste danes knjižnico še obiskali, pa prosimo, da si pred vstopom vanjo obvezno razkužite roke, če morate gradivo samo vrniti, uporabite knjigomat pri vhodu. V primeru, da imate znake obolenja NE PRIHAJAJTE V KNJIŽNICO in ne vračajte gradiva, sicer vas bo knjižničar pri vhodu lahko na to tudi opozoril ali po potrebi odslovil. Vstop v knjižnico je danes mogoč le skozi glavni vhod in ne več z dvigalom iz kavarne Miško Knjižko. Kavarna obratuje normalno.

Naj vas v teh dneh spremlja misel, da je skrb za svoje zdravje in zdravje drugih na prvem mestu, zato upoštevajte vsa navodila, ki smo jih v teh dneh že nekajkrat objavili.

Hvala za razumevanje, ostanite zdravi in se kmalu vidimo.

Kontakt

Zadnji prispevki