Obvestilo – uradne ure

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Spoštovani

V skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije, Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Odlokom o razglasitvi epidemije nalezljive bolezni COVID-19 na območju Republike Slovenije ter v skladu z usmeritvami Ministrstva za javno upravo vas obveščamo, da se zaradi preprečevanja širjenja virusa COVID-19 na Krajevni skupnosti Šmartno v Rožni dolini do preklica uvajajo naslednji ukrepi:

  • za obisk krajevne skupnosti v času uradnih ur, se mora stranka predhodno naročiti, bodisi po telefonu na številko 03 781 71 33 ali na mobitel številko 051 348 400, lahko pa tudi na elektronski naslov smarno@celje.si
  • obvezno je nošenje zaščitnih mask, spoštovanje primerne varnostne razdalje (najmanj 1,5 m), razkuževanje rok;
  • zadrževanje in zbiranje večjega števila oseb pred Domom krajanov je prepovedano.

Spoštovani krajani, trenutno doživljamo poslabšanje epidemiološke slike v naši državi. Število okuženih strmo narašča in se moramo zavedati, da korona virus ni izmišljotina, temveč velika grožnja posameznikom in celotni družbi. Zavedajmo se, da je le na nas samih odgovornost, da preprečimo še večjo okuženost.

Zagotovo ukrepi niso prijetni, doživljamo jih kot obremenitev in poseganje v svobodo življenja. Situacija nas prepričuje, da moramo prevzeti odgovornost zase in za vso družbo. Naredimo vse, kar je v naši moči in ravnajmo odgovorno. Omejimo stike le na najožji krog in držimo se pravil. Upoštevajmo priporočila NIJZ – upoštevajmo varnostno razdaljo, nosimo zaščitno masko in razkužujmo si roke. S tem varujemo sebe in tudi druge okoli nas. Še bo čas za veselo druženje in brezskrbno sproščenost.

»Ostanimo zdravi!«

Kontakt

Zadnji prispevki