VABILO ZA 4.12.2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dragi otroci!

Bliža se najbolj pravljični mesec v letu.

Vabimo vas na ogled otroške gledališke predstave » POD PRAZNIČNIM DEŽNIKOM « v izvedbi gledališča KU KUC iz Beltincev. Predstava bo v soboto, 4.12.2021, ob 16. uri pred Domom krajanov Šmartno v Rožni dolini.

V kolikor bodo razmere dopuščale, nas bo obiskal sveti Miklavž in obdaril naše najmlajše krajane – otroke s stalnim prebivališčem v naši KS, ki niso starejši od 10 let (vključno z letnikom 2011). Pri tem bomo organizatorji strogo upoštevali vsa priporočila in navodila, ki bodo veljala na dan prireditve.

Zaradi lažje organizacije dogodka prosimo, da nam prijavnico, ki je pogoj za udeležbo na miklavževanju, oddate v poštni nabiralnik KS Šmartno v R. d. (nahaja se pri vhodu v dom krajanov). Rok za oddajo prijav je najkasneje do ponedeljka, 29. novembra 2021. Po navedenem datumu prijave žal ne bodo več možne.

V primeru poslabšanja epidemiološke situacije praznovanja ne bomo izvedli, vendar bodo otroci darilo vsekakor prejeli. O načinu prejema darila vas bomo obvestili na dan prireditve preko spletne strani KS Šmartno v R. d in facebooka. Vljudno vabljeni k prijavi!

Za praznično vzdušje bomo poskrbeli s prižigom lučk in glasbo. Naj bo to dan veselega pričakovanja. Vsi obiskovalci od 12. leta dalje, ne pozabite na osebni dokument in dokazilo o izpolnjevanju PCT pogoja. Obveza uporaba zaščitne maske. Držite se vseh ukrepov Vlade Republike Slovenije ter Nacionalnega inštituta za javno zdravje za preprečevanje širjenja koronavirusa.

KS Šmartno v R. d. in KO RK Šmartno v R. d.

PRIJAVNICA ZA MIKLAVŽEVANJE

Ime in priimek starša oz. zakonitega zastopnika:_______________________________________,
naslov: ______________________________________________________________________
prijavljam otroka:_________________________________, rojen/a ______________________.
na miklavževanje, ki bo v soboto, 4.12.2021, ob 16. uri pred Domom krajanov Šmartno v R. d.

Dovoljujem, da KS Šmartno v Rožni dolini navedene osebne podatke uporabi za namen miklavževanja.

Prav tako izjavljam, da bom na prireditvi upošteval vsa navodila organizatorja ter se držal vseh
priporočil NIJZ. Prireditev bo organizator fotografiral, zato dovoljujem objavo fotografij v krajevnem glasilu Šmartinčan in na facebook strani.

Datum:____________ Lastnoročni podpis starša oz. zakonitega zastopnika:_______________

V Krajevni skupnosti Šmartno v Rožni dolini se zavedamo odgovornosti ravnanja z osebnimi podatki, zato bomo vaše podatke in podatke otroka skrbno varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07 – uradno prečiščeno besedilo) in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (Uradni list Evropske unije L 119, 4. 5. 2016) ter
jih uporabili le za potrebe miklavževanja v letu 2021.

Kontakt

Zadnji prispevki